Látogasson el hozzánk

Látogasson el hozzánk és tekintse meg a Jammertal-t. Az alábbiakban összeállítottunk néhány útvonaltervet, amellyel szeretnénk segíteni vendégeink minél zökkenőmentesebb eljutását pincészetünkbe.

Budapest ~230 km
1.sz. útvonal:
Budapestről az M6-os, majd annak folytatásaként az M60-as autópályán haladjon, ezt követően Bólynál térjen le az autópályáról.Bóly, Borjád, Pócsa települések érintése után Villányba fog érkezni, ahol tovább, keresztül kell haladnia a városon Siklós felé. A Villány végét jelző városnév tábla előtt baloldalon fog megtalálni bennünket.

2.sz. útvonal:
Az M7-es autópályán haladjon Siófokig, majd térjen le az autópályáról Szekszárd irányába. Ezt követően a 61-es majd a 66-os számú utat követve Iregszemcse, Dombóvár, Pécs. Pécsről Mohács irányába tartson az elkerülő úton. Az 57-es számú főút érintésével a Spar áruház után kanyarodjon le jobbra Kozármisleny felé. Újpetre és Palkonya után Villányba fog érkezni, ahol tovább, keresztül kell haladni a városon Siklós felé. A Villány végét jelző városnév tábla előtt baloldalon fog megtalálni bennünket.

Pécs ~35 km
Az 58-as számú harkányi úton haladjon, majd Túronyt és Csarnótát követően térjen le balra Siklós felé. Ezt követően Máriagyűd és Nagyharsány érintése után Villányba fog érkezni, ahol a Villány kezdetét jelző városnév tábla előtt jobboldalon fog megtalálni bennünket.

Győr ~350 km
Az M1-es autópályán menjen el Budapestig, majd az előzőekben megjelölt Budapest-Villány útvonalat kövesse.

Debrecen ~460 km
Az M3-as autópályán menjen el Budapestig, majd az előzőekben megjelölt Budapest-Villány útvonalat kövesse.

Szeged ~180 km
Az 55-ös számú Baja felé vezető úton haladjon. Bátaszéket követően tartson az E73/56-os számú úton Mohács felé. Ezt követően Lánycsók, Bóly és Pócsa érintése után Villányba fog érkezni.
 

Kapcsolódó ajánlat
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Belépés.
I am of legal drinking age. Enter.