Magyar aranyérem a Concours Mondial de Bruxelles 2009 nemzetközi versenyen

Tisztelt Partnerünk,

örömmel tájékoztatjuk, hogy - a  2005  évjáratú  Wunderlich  Pinot  Noir  a spanyolországi  Valenciaban, 2009. április 25-27. között megrendezésre került Concours Mondial de Bruxelles 2009 nemzetközi versenyen – a magyar tételek közül egyedüliként - ARANYÉRMET nyert.

A megmérettetésen 54 országból összesen 6.289 bor, illetve alkohol tartalmú ital vett részt.  A Concours Mondial de Bruxelles verseny minden évben összehozza a legjobb nemzetközi borszakértőket, ezúttal 41 nemzet hozzáértői szavatolták a sokszínűséget és az esemény egyedülálló karakterét.

További info, fotók.

WUNDERLICH PINOT NOIR 2005

A Pinot Noir szőlő a világ vitathatatlanul legelegánsabb borait adja, ugyanakkor a borászatok számára a legnagyobb kihívást jelenti.  Pincészetünk egyik legnépszerűbb fajtája. Tökéletes harmóniájával, egyensúlyával lenyűgözi a kóstolót. Illata karamelles, epres, gyógynövények fűszereivel, mely a pohárban szinte percről-percre átalakul. Ízében a ribizli, cseresznye gyümölcsössége dominál, melyhez érett tanninok társulnak.

A Wunderlich Pinot Noir 2005 bort kiskereskedelmi partnereink részére 4.000,-Ft + ÁFA/palack áron biztosítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy e tételből korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre, s e nagyszerű nemzetközi eredmény hatására már most fokozott kereslet mutatkozik iránta.

Kérjük, ha az Ön tetszését is elnyerte e különleges tételünk, ne késlekedjen, küldje el mielőbb rendelését a lenti elérhetőségeink valamelyikére.

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Belépés.
I am of legal drinking age. Enter.