Trezor kör

Vendégeink igazán akkor érezhetik otthon magukat a Jammertalban, ha saját boraikkal kínálhatják meg barátaikat. Ehhez nem kell mást tenniük, mint lemenni a tároló bortrezorukba és választani egy palackot saját készletükből.

Trezor tagsági kör

Bortrezor tagsági körhöz boraink különböző értékben történő megvásárlásával lehet csatlakozni. Premium, Prestige és Privilege tagsági szintek választhatóak.

E szintek nagyon jelentős borvásárlási kedvezményt tartalmaznak, különböző, csak a tagok számára elérhető egyéb szolgáltatásokkal.

Évente több alkalommal exkluzív borbemutatókat tartunk kizárólag e kör résztvevői számára, különleges előrendelési lehetőségekkel.

A magas minőségű borok esetében fejlődésük különböző stádiumában különböző árakon lehet megvásárolni a tételeket. Újbor koruktól a hordóérlelés és palackozás fázisán át a kiskereskedelmi forgalomba hozatalukig meghatározott módon növekszik értékük. A trezor kör tagjai abban a privilegizált helyzetben vannak, hogy egy-egy kiváló évjárat tételeihez sokkal kedvezményesebben juthatnak hozzá, mielőtt azok polcra kerülnének.

Az is tény, hogy egy-egy kimagasló évjárat tételei viszonylag gyorsan elfogynak, ezek után már mindenki csak saját készletére hagyatkozhat…

A legfontosabb talán mégiscsak az, hogy a bortrezor kör tagjai igazán otthon érezhetik magukat Villányban, "saját borospincéjükben".

Tájékoztatást a tagsági szerződésről a bortrezor@jammertal.hu címen kérhet.

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Belépés.
I am of legal drinking age. Enter.