Tartsa tökéletes hőmérsékleten, biztos helyen, exkluzív környezetben borait.

Bortrezor szolgáltatásunkat azon vendégeink számára hoztuk létre, akik boraikat optimális körülmények között szeretnék tárolni évekig.

A Wunderlich Bortrezor méreteit és funkcióit tekintve a legnagyobbak és legprofesszionálisabbak közé tartozik egész Európában.

A vendég igazán akkor érzi otthon magát, ha a saját borával kínálhatja meg barátait. Ehhez nem kell mást tennie, mint elkérni trezorja kulcsát, lemenni a pincerészbe és választani egy palackot saját készletéből.

Mi a bortrezor?

Bortrezor szolgáltatásunkat azon vendégeink számára hoztuk létre, akik boraikat optimális körülmények között szeretnék tárolni évekig.
Télen-nyáron 11-12 °C-os környezetben, ideális páratartalomban érlelődhetnek itt a jobbnál-jobb évjáratos tételek.

A bortrezor bemutatása részletesebben.

Hogyan bérelhet nálunk bortrezort?

Bortrezor tagsági körhöz Wunderlich borok különböző értékben történő megvásárlásával lehet csatlakozni. Premium, Prestige és Privilege tagsági szintek választhatóak. E szintek jelentős (20-25-30%) borvásárlási kedvezményt tartalmaznak, éttermünket a tagok és meghívott vendégeik kedvezménnyel használhatják. Évente több alkalommal exkluzív borbemutatókat tartunk kizárólag e kör résztvevői számára. Mind közül persze a legfontosabb talán az, hogy igazán otthon érezhetik magukat Villányban, "saját borospincéjükben".

A trezor körről bővebben.

A trezor bérlés menete bővebben.

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Belépés.
I am of legal drinking age. Enter.